Kedves Érdeklődő!

Szeretnénk felhívni figyelmét, hogy honlapunk átalakítás alatt áll, ezért előfordulhat, hogy olyan információt talál az oldalon, mely már nem aktuális.

Megkérjük, hogy a jelenleg forgalmazott termékekkel és aktuális árainkkal kapcsolatban érdeklődjön a [email protected] e-mail címre küldött levélben.

Prémium konyhák


A Jován & Holczer kertikonyhák ötlete  két kőfaragó család barátságából indult 2014-ben. A Jován Kft. vezető szerepet játszik a hazai kerti kődíszek és grillek gyártásában, a Holczerkő Kft. a klasszikus kőfaragásban tevékenykedik. Mindkét cég, közel 45 éves tapasztalattal rendelkezik, ezért ebben az új szegmensben szeretnék kamatoztatni a megszerzett tudást.

Mit csinálunk?

  • Prémium minőségű kerti konyhák, és környezetük komplett tervezését és kivitelezését vállaljuk, A-tól Z-ig teljes körű garanciával.


Miért mi?

  • Mert ha minket választ, akkor egy komplett szolgáltatást kap, és nem kell mesteremberek, kivitelezők sokaságát megkeresnie, mely folyamat mindig a felelősségvállalás megosztását eredményezi.
  • Mert cégünk nagy hangsúlyt fektet a designra és a funkcionalitásra, mindezt az elérhető legmagasabb minőségű anyagokkal és készülékekkel.
  • Ezt a komplex szolgáltatást tudomásunk szerint egy cég sem végzi egyszerre ebben a formában.
  • Mert nekünk nincs kész termékünk. Minden esetben a megrendelő személyére, környezetére szabott, egyedi produktumot kap.

Mottónk: hagyomány, technológia, szenvedély és minőség.

Itt a link a kerti konyhás oldalhoz:

Kerti konyhák tervezése és kivitelezése

  kerti konyhák