Kedves Érdeklődő!

Szeretnénk felhívni figyelmét, hogy honlapunk átalakítás alatt áll, ezért előfordulhat, hogy olyan információt talál az oldalon, mely már nem aktuális.

Megkérjük, hogy a jelenleg forgalmazott termékekkel és aktuális árainkkal kapcsolatban érdeklődjön a [email protected] e-mail címre küldött levélben.

Bemutatkozás

Az 1970-ben Jován János aranykoszorús kőfaragó mester által alapított vállalkozás immár dinasztikus alapokon nyugvó, 100%-ban magyar tulajdonú manufaktúra.

1994-ben csatlakozott Jován János fia, Jován Zoltán a céghez, aki mai napig is vezeti a vállalkozást.

Az Jován Kft. a klasszikus kőszobrászaton kívül a kültéri, kerti dísztárgyakra specializálódott.

Kijelenthetjük, hogy közép Európa legszélesebb termékskálájával rendelkezünk a hagyományos manufakturális módszerekkel készített kődísztárgyak tekintetében.

Büszkék vagyunk arra, hogy termékeink mindegyike saját szellemi tulajdon és több stílusirányzatban is megállják a helyüket.

2015-től a cég bővítette termékpalettáját és célul tűzte ki, hogy minden olyan szolgáltatással, termékkel és ötlettel támogatni kívánja azokat a vásárlóit és ügyfeleit, akik a ház körül, a kertben szeretnék megvalósítani terveiket, álmaikat.

Legyen szó a kert megtervezéséről, burkolatokról, kődísztárgyakról, prémium akác termékekről, alumínium felépítményekről, díszkövekről és minden olyan dologról, ami a lakáson vagy házon kívül megálmodnak.

A cél az, hogy bármire szüksége van a vásárlónak, mi be tudjuk szerezni, el tudjuk készíteni, meg tudjuk építeni számára és neki csak annyi dolga legyen, hogy jól érezze magát a megálmodott kertben.

Megtisztelő érdeklődésüket várjuk elérhetőségeinken, vagy országos kereskedői hálózatunk valamelyikében.

Jován Zoltán és a Jován Kft. csapata.